Natečaj Customer Satisfaction University Award za leto 2011: Natečaj za najboljše študentske ideje

Študentje petih hrvaških fakultet se lahko do 23. septembra prijavijo na natečaj Customer Satisfaction University Award, vsakoletni natečaj za pripravo projektov na poslovnem področju storitev za stranke, ki ga organizira naše podjetje.

Prijavijo se lahko študentje Fakultete za elektrotehniko in računalništvo, Tehnične fakultete Zagreb, Poslovne šole Libertas, Zagrebške šole za ekonomijo in menedžment (Zagreb) in Fakultete za organizacijo in informatiko (Varaždin). Po zaključenem izbirnem postopku med prijavljenimi se bo 12 najbolje uvrščenih študentov udeležilo delavnice, kjer bodo v dvočlanskih ekipah pod vodstvom mentorja pripravili projekt na eno izmed tem s področja inovacij ali implementacije.

Članom zmagovalnih ekip v obeh kategorijah bomo ponudili plačano pripravništvo v našem podjetju in denarno nagrado. Vodje zmagovalnih ekip bodo zastopali Hrvaško v družbi drugih zmagovalcev tujih bank iz skupine Intesa Sanpaolo Group (iz Madžarske, Slovaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Albanije, Slovenije in Egipta) v Milanu. Zmagovalci zadnjega kroga natečaja lahko izbirajo med dvema nagradama: šestmesečnim pripravništvom v podjetju Intesa Sanpaolo v Milanu ali poletno šolo na eni izmed italijanskih univerz ali poslovnih šol.

Cilj tega natečaja ni zgolj poiskati najbolj dragocene študente, temveč tudi preizkusiti njihov potencial v resničnem poslovnem okolju, kjer bodo kmalu delali. Študentje bodo lahko preizkusili vzdušje in prednosti opravljanja dela v spodbudnem mednarodnem okolju.

Zdenek Houser, CEO

Kaj o našem projektu menijo nekatere izmed partnerskih fakultet?

»Fakulteta za organizacijo in informatiko Univerze v Zagrebu podpira projekt, ki študentom omogoča uporabo znanja in veščin, pridobljenih na univerzi/v šoli, pri reševanju resničnih problemov v poklicnem okolju – gospodarskem ali javnem sektorju. Natečaji so dodatna spodbuda za ustvarjalnost, inovativnost in podjetnost študentov. To so prav tiste lastnosti, ki bodo vplivale na njihovo prihodnjo kariero in zaposljivost po diplomi. Med natečajem se študentje učijo drug od drugega, delijo znanje in veščine in se naučijo ceniti vrednost ekipnega dela. Iz tega razloga podpiramo projekt ISPC in upamo, da bo natečaj uspešen in bo postal pomemben način za stik z odličnimi študenti, ki znajo reševati izzive na področju zadovoljstva strank.« FOI

»Danes je osredotočanje na obstoječe in potencialne stranke nujno za delovanje tržno naravnane organizacije. Z drugimi besedami – povpraševanje in zadovoljstvo uporabnikov predstavljata prioriteto v filozofiji in celotnem konceptu vsake organizacije, pa naj gre za profitno ali neprofitno organizacijo. Zato je vsak trud na področju razvoja upravljanja strank ali zadovoljstva uporabnikov vreden pohvale in nedvomne podpore. Verjamem, da bo projekt »Customer Satisfaction University Award« spodbudil študente h globljemu razmisleku o temi in ustvarjanju uporabnih inovativnih rešitev, ki bodo nato prinesle številne koristi vsem udeležencem projekta. Želimo vam vso srečo!« Vern

Priti skupaj pomeni začetek. Ostati skupaj pomeni napredek. Delati skupaj pomeni uspeh.

Henry Ford