Naša edinstvena rešitev za dvig gotovine brez kartice

Digitalizacija, ki poteka, je vplivala na številne vidike vsakdanjega življenja, vključno s plačili. Ljudje več uporabljajo mobilne denarnice, mobilno bančništvo pa zaradi tega odpravlja težave opravljanja vsakodnevnih opravil, kot so plačevanje računov in nakazovanje denarja.

Čeprav ljudje vedno bolj zapuščajo gotovino, se le-ta še vedno uporablja. Na Hrvaškem na primer 60% trgovcev od svojih strank zahteva, da imajo pripravljeno gotovino. Z velikim številom bankomatov je gotovina več kot na voljo, vendar je pogosto potrebno imeti tudi debetne ali kreditne kartice in narediti še nekaj dodatnih korakov.

Z našo edinstveno značilnostjo za dvig gotovine brez kartice je to še bolj priročno.

Kljub zelo velikemu izkoristku njenih možnosti, prinaša ta značilnost strankam tudi izjemno pomembno ugodnost. Omogoča dvig gotovine na bankomatu, in sicer namesto s kartico samo z uporabo pametnega telefona. Poleg tega ima storitev dodatno funkcionalnost pošiljanja denarja po vsej državi kot dodatno značilnost, ki povečuje uporabniško izkušnjo in udobje uporabe.

Značilnost je del storitve v oblaku družbe Mercury Processing Services International in jo je mogoče vključiti v aplikacijo za mobilno bančništvo ali v mobilne denarnice in jo je mogoče nastaviti tako, da zadovolji potrebe izdajateljevih strank.

Druga ključna prednost te značilnosti je, da se lahko nadgradnja na značilnost brez kartice odloži, kar pomeni, da bodo stranke lahko uporabljale mobilne telefone na stari bankomatski  programski opremi.

Glede na to, da je varnost primarni dejavnik, je mogoče našo rešitev v celoti nastaviti tako, da izpolnjuje zahteve banke izdajateljice, od velikega števila kodnih številk, do časa veljavnosti kode in »anti-guessing« časa za preprečevanje zlonamernih napadov na omrežje bankomatov.